• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

    • NewsRoom

    Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν


    Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

    Μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου και 4 παιδιά, το διασημότερο ζευγάρι των ΗΠΑ έχει έρθει σε ρήξη, με την Κιμ να έχει προσλάβει ήδη την δικηγόρο των διασήμων, Λόρα Βάσερ για να καταθέσει επίσημα αίτηση διαζυγίου.

    «Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει πηγή στην Page Six, που μετέδωσε πρώτο την είδηση του χωρισμού.

    Η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας εθεάθη χωρίς τη βέρα της, ενώ ο ράπερ πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ, μακριά από την οικογένειά του, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση.

    Η ίδια πηγή αναφέρει ότι την απόφαση να ζήσουν χωριστά έλαβε η Κιμ προκειμένου να «λύσουν» τον γάμο τους ήρεμα.

    Το 2020 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για το ζευγάρι, με τον Κάνιε να έχει φέρει στα όριά της την Κιμ, βάζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Μία σειρά από εκρήξεις του προκάλεσαν κρίση στον γάμο, με την Κιμ να εμφανίζεται δακρυσμένη στο αυτοκίνητο, μετά από έντονη συζήτηση που είχε με τον σύζυγό της.

    Μετά το περιστατικό ολόκληρη η οικογένεια έκανε ένα ταξίδι αναψυχής στη Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο, δεν φαίνεται να βοήθησε το ζευγάρι να λύσει τις διαφορές του.

    Οπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουέστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ από τον Νοέμβριο, μετά τις εκλογές, δεν ποστάρει στο twitter, πέρα από ελάχιστες φορές και χωρίς την Κιμ, συνήθως με τον ίδιο να οδηγεί το αυτοκίνητό του.

    Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Καρντάσιαν ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ. Από τότε, έχει κάνει το Γουαϊόμινγκ την βάση του. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Κιμ έφυγε για την Ταϊτή μόνος του.

    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

    «Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να πάει το ολόγραμμα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε», ανέφερε πηγή στην Page Six προσθέτοντας πως ο Κάνιε «Έχει εγκαταλείψει την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση μαζί τους».

    Άλλη πηγή στο People ανέφερε την ίδια ώρα πως το ζευγάρι «ζει χωριστές ζωές. Η Κιμ εργάζεται σε σημαντικά πρότζεκτ γι’ αυτήν και ο Κάνιε σε δικά του». Τονίζει πως προσπαθούν να μην αφήσουν το επικείμενο διαζύγιο να επηρεάσει την καθημερινότητά τους και γι’ αυτό εστιάζουν στις επαγγελματικές δραστηριότητές τους το τελευταίο διάστημα.

    Από την πλευρά της, η Κιμ έχει ωριμάσει και πλέον επιθυμεί να επικεντρωθεί στη νομική, πάνω στην οποία έχει ξεκινήσει σπουδές, καθώς επιθυμεί να γίνει δικηγόρος.

    Διαβάστε επίσης:

    Θετική στον κορονοϊό η Κλόε Καρντάσιαν – Πώς περιγράφει τα βαριά συμπτώματα

    Τέλος το Keeping Up with the Kardashians μετά από 20 σεζόν – Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρντάσιαν

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ