• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι λένε τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Έντονη η ανάγκη να έρθετε κοντά με ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς

    Κριός

    Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να συζητήσετε μαζί καταστάσεις, οι οποίες σας ενδιαφέρουν άμεσα για έναν κοινό σκοπό.

    Ταύρος

    Η βοήθεια από το περιβάλλον σας σήμερα θα είναι ευνοϊκή και άμεση, για να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

    Δίδυμοι

    Ένας στόχος μπορεί να είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης, αλλά εσείς ενδέχεται να νιώθετε ακόμη την αίσθηση του ανεκπλήρωτου. Εστιάστε στην αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων.

    Καρκίνος

    Ανεξάρτητα με τις δικές σας, προσωπικές ανησυχίες, σήμερα χρειάζεται να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις, νέες ιδέες ή σκέψεις που έρχονται.

    Λέων

    Η επικοινωνία θα είναι σημαντική σήμερα, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε ανοιχτή/ός. Δώστε την πρέπουσα σημασία σε ό,τι κινητοποιείται με ευελιξία και διαλλακτικότητα.

    Παρθένος

    Η υπομονή και η θετική σκέψη είναι τα κλειδιά της ημέρας για εσάς. Για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να το αναπτύξετε.

    Ζυγός

    Πολλές σκέψεις έχετε στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Σήμερα θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν από τον πραγματικό σας στόχο, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην χάσετε το κεντρικό νόημα.

    Σκορπιός

    Κάποια από τα εμπόδια που βλέπετε μπορεί να είναι όντως πραγματικά, αλλά κάποια άλλα ενδέχεται να είναι της φαντασίας σας. Σταθείτε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων.

    Τοξότης

    Η αλληλεγγύη είναι σημαντική ενέργεια σήμερα, ανεξάρτητα τους περιορισμούς και τα εξωτερικά εμπόδια. Δώστε την βοήθειά σας όπου αυτό είναι αναγκαίο.

    Αιγόκερως

    Διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας δυσκολεύουν αυτή την στιγμή, ωστόσο είναι μια πολύ καλή ημέρα να δείτε με ποιόν τρόπο μπορούν να σας βοηθήσουν οι συνεργασίες και οι άνθρωποι που είναι κοντά σας.

    Υδροχόος

    Η ελπίδα είναι υψηλή και μπορείτε να νιώσετε πολύ δυνατή/ός, ακόμη και μέσω δυσκολιών. Καμία πρόκληση σήμερα δεν μπορεί να σας αποδυναμώσει.

    Ιχθύες

    Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια είναι έννοιες οι οποίες, με κάποιον τρόπο, γίνονται πολύ σημαντικές σήμερα. Η αυθεντικότητά σας είναι το κλειδί στα χέρια σας.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Σάκης Τανιμανίδης: Ποιο ριάλιτι-έκπληξη θα παρουσιάσει φέτος (video)

    Άγγελος Μπράτης: Η χιουμοριστική απάντηση για την ομοιότητά του με τον Χρήστο Ταραντίλη

    Ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ πιάτο: Βελουτέ σούπα με γλυκοπατάτα και μπέικον

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ