• LIFE&STYLE

    Θετική στον κορονοϊό η Κλόε Καρντάσιαν – Πώς περιγράφει τα βαριά συμπτώματα

    • NewsRoom

    Η οικογένεια Καρντάσιαν στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της Κιμ


    Την αποκάλυψη ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έκανε η Κλόε Καρντάσιαν, μέσα από το ριάλιτι Keeping up with the Kardashians.

    Η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε τεστ, το οποίο και επέστρεψε θετικό.

    Μέσα από το νέο trailer που κυκλοφόρησε για το ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν επιβεβαιώνεται ότι η Κλόε πέρασε κορονοϊό, ενώ πλέον έχει αναρρώσει, καθώς την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μαζί με 50 άτομα στο exclusive πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Κιμ Καρντάσιαν στην Ταϊτή για τα 40α γενέθλιά της.

    Στο εν λόγω βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν εκφράζει τις ανησυχίες της για την αδελφή της, η οποία είναι πολύ άρρωστη, ενώ λίγο μετά βλέπουμε τους φόβους της οικογένειας να επιβεβαιώνονται, καθώς η Κλόε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με βραχνή φωνή αποκαλύπτει το έχει covid-19.

    «Ήμουν πολύ χάλια για πολλές μέρες. Έκανα εμετό, έτρεμα, ζεσταινόμουν, μετά κρύωνα, είχα ημικρανίες, που με τρέλαιναν. Το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα και ακόμα πονάει ο λαιμός μου», λέει η τηλεπερσόνα στο teaser του επεισοδίου.

    Σημειώνεται ότι στο πάρτι της Καρντάσιαν ακολουθήθηκαν πρωτόκολλα ασφαλείας, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του TMZ, όλοι οι καλεσμένοι τέθηκαν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν φτάσουν στο νησί προκειμένου να διασφαλίσουν ότι είναι υγιείς, ενώ ο καθένας είχε τη δική του βίλα, όπου διέμενε.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    💛 BEST TRIP EVER!! Thank you Keeks 💛 📸 @pierresnaps

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    I was thinking about photoshopping Kylie into this photo

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ