• Business

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Μπερλουσκόνι του άφησε την Μόντσα;

    • NewsRoom
    Ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης

    Ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης


    Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» με σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πώς ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πώληση της Μόντσα.

    Στο άρθρο με τον τίτλο «Ποιος θα αγοράσει την Μόντσα του Μπερλουσκόνι; Υπάρχει ο Μαρινάκης», αναφέρεται ότι αυτή ήταν η τελευταία ασίστ με την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι: ο σύλλογος θα πουληθεί στον Έλληνα κροίσο, Βαγγέλη Μαρινάκη.

    «Η διαπραγμάτευση, που άρχισε πριν από μερικούς μήνες, ήταν να κλείσει μέσα στις προηγούμενες ημέρες», σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

    «Πολύ πλούσιος, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, ο 55χρονος Έλληνας εφοπλιστής και εκδότης (κατέχει έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς στόλους στον κόσμο, καθώς και τηλεόραση, ραδιόφωνο και εφημερίδες) έχει ήδη τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Νότιγχαμ στην Αγγλία (την αγόρασε το 2017 και την ανέβασε στην Premier League)».

    Με μεταγραφές που προκαλούν αίσθηση στις ομάδες του (έφερε τον Μαρσέλο και τον Τζέιμς Ροντρίγκες στον Πειραιά), ο Έλληνας εφοπλιστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντα ψάχνει για νέες επιχειρήσεις και νέες αγορές στις οποίες μπορεί να επενδύσει.

    Η Μόντσα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της. Αυτή είναι η τελευταία κίνηση του Μπερλουσκόνι στον αθλητισμό, επισημαίνει η Corriere dello Sport.

    Διαβάστε ακόμη:

    Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ποιος θα αναλάβει την αυτοκρατορία του;

    Οι δισεκατομμυριούχοι που κινούν τα νήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

    Βαγγέλης Μαρινάκης (Capital Gas): «Aristarchos», άλλο ένα πλοίο με ελληνική σημαία

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

     



    ΣΧΟΛΙΑ