• Business

    ΤΧΣ: Αποσύρεται ο Β. Κατσικιώτης από τη θέση του CEO

    • NewsRoom
    Βασίλης Κατσικιώτης

    Βασίλης Κατσικιώτης


    Την απόφαση του να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας έκανε γνωστή  με επιστολή του προς το Ταμείο ο κ. Β. Κατσικιώτης.

    Ο κ. Κατσικιώτης είχε αρνηθεί να αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στο ΤΧΣ λόγω της ολιγόμηνης θητείας που προέβλεπε το ΦΕΚ του διορισμού του.

    Με βάση την απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δημοσιεύτηκε στα τέλη Οκτωβρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η θητεία, τόσο του κ. Κατσικιώτη, όσο και των Eric Henri Paul Tourret (αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος) και Δημήτρη Φραγγέτη (εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλαδος) λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

    Ο χρόνος της θητείας, δηλαδή, είναι μόλις 8 μήνες, ενώ για τον κ. Β. Κατσικιώτη θα ήταν κατά περίπου ένα μήνα μικρότερος καθώς ήταν γνωστό ότι θα χρειαζόταν ένα μικρό διάστημα προκειμένου να αποχωρήσει ομαλά από την υφιστάμενη εργασία του και να διευθετήσει σειρά υποχρεώσεων στις ΗΠΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Public, McArthurGlen, GAP και Media Markt με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλησιάζει Black Friday: Δείτε που μπορείτε να ψωνίσετε με εκπτώσεις μέχρι και 75% (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κρίσιμες συναντήσεις: Τι θα πουν οι Έλληνες τραπεζίτες με διεθνείς επενδυτές σε Αθήνα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη



    ΣΧΟΛΙΑ