ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έτοιμη να υποβάλει την προσφορά της κανονικά την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020, ξεκαθάρισε πως είναι η Pyletech Shipyards, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Τρεις μόλις ημέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού της ΕΝΑΕ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του ειδικού εκκαθαριστή να αναβάλει την κατάθεση των προσφορών για δύο εβδομάδες, κατόπιν αιτημάτων υποψηφίων αγοραστών.
Η Pyletech Shipyards είναι πανέτοιμη να υποβάλει κανονικά την προσφορά της την Παρασκευή 27η Νοεμβρίου».
Διαβάστε εδώ:
Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Παράταση δύο εβδομάδων στον διαγωνισμό πώλησης
Προς πώληση, άμεσα, και τα δύο κομμάτια των ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νορβηγία: Συναγερμός για επίθεση σε συναγωγή – Πιθανή κατάσταση ομηρίας στο Τροντχάιμ
- Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει την απειλή από ιρανικά drones κατά της Καλιφόρνιας
- Total Energies: Αναστέλλει το 15% της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Νέα σύλληψη υπόπτου για κατασκοπεία στη Βάση της Σούδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.