• Business

    Η Εθνική τράπεζα συνεργάζεται με την Visa και το Colour Day Festival

    Εθνική Τράπεζα


    Η παγκόσμια τάση των wearables, η οποία έχει ήδη αρχίσει να εδραιώνεται σε Αμερική και Ευρώπη, έρχεται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα από την Εθνική Τράπεζα.

    Σε συνεργασία με την Visa και το Colour Day Festival, η Εθνική Τράπεζα παρουσιάζει στο κοινό τα νέα βραχιολάκια ανέπαφων συναλλαγών i-bank paybands, τα οποία αποτελούν το εισιτήριο εισόδου στο φεστιβάλ αλλά και τον μοναδικό τρόπο αγορών στο χώρο της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η προπώληση των εισιτηρίων από τα, καθώς και η διάθεση των i-bank paybands με την επίδειξη του εισιτηρίου από επιλεγμένα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, έχουν ήδη ξεκινήσει!

    Τα paybands μπορούν μετά το πέρας της συναυλίας και με ταυτοποίηση του πελάτη στα καταστήματα της Εθνικής, να αναβαθμιστούν σε prepaid κάρτα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, φορτίζοντας το ποσό που επιθυμούν, μέσω της τεχνολογίας των ανέπαφων συναλλαγών σε πάνω από 80.000 POS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία αυξάνονται διαρκώς.

    Οι πελάτες της Εθνικής που έχουν ήδη προμηθευτεί το i-bank payband έχουν τη δυνατότητα να το αναβαθμίσουν σε prepaid κάρτα ακόμα και πριν τη συναυλία,  μέσω i-bank Internet Banking, i-bank Mobile banking και i-bank Pay και φυσικά μέσω των καταστημάτων της Εθνικής, ώστε να γνωρίσουν πρώτοι τον κόσμο των wearables και το νέο τρόπο συναλλαγών που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο μέλλον.

    Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε πολλά χρώματα, επιτρέπουν τη χρήση του παντού, από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο και τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία! Λειτουργεί ακριβώς σαν πορτοφόλι, χωρίς όμως να χρειάζονται μετρητά, αφού φοριέται συνέχεια στο χέρι. Με ένα απλό πέρασμα από το POS, ο χρόνος αναμονής στο ταμείο μειώνεται στο ελάχιστο.

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο πελάτη στα καταστήματα της Εθνικής, να αναβαθμιστούν σε prepaid κάρτα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, φορτίζοντας το ποσό που επιθυμούν, μέσω της τεχνολογίας των ανέπαφων συναλλαγών σε πάνω από 80.000 POS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία αυξάνονται διαρκώς.

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.nbg.gr/payband/



    ΣΧΟΛΙΑ