ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής του Sing for Greece 2026 που θα μας εκπροσωπήσει στον φετικό διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο στηνΒιέννη.
Το βράδυ της Κυριακής οι 14 καλλιτέχνες που προκρίθηκαν από τους δύο ηιτελικούς, διεκδίκησαν την θέση τους στη φετινή Eurovision, με τον Akyla να αναδεικνύεται πρώτος στην ψηφοφορία κοινού και επιτροπών.
Ο μεγάλος νικητής του αποψινού show αναδείχθηκε από τον συνδυασμό της ψηφοφορίας του κοινού (50%), καθώς και δύο κριτικών επιτροπών, μιας ελληνικής (25%) και μιας διεθνούς (25%).
Την εντυπωσιακή βραδιά παρουσίασαν οι Κατερίνα Βρανά, Μπέτυ Μαγγίρα και Γιώργος Καπουτσίδης, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Πώς ψήφισαν επιτροπές και κοινό
Η διεθνής επιτροπή έδωσε 1 βαθμό στη Stefi, 2 στους Koza Mostra, 3 στη Mikay, 4 στον Styliano, 5 στην Alexandra Sieti, 6 στον Good job Nicky, 7 στον Zaf, 8 στη Marseux, 10 στην Evangelia και στον Akyla 12.
H ελληνική επιτροπή έδωσε 1 βαθμό στη Mikay, 2, Evangelia, 3 στους Koza Mostra, 4 στην Alexandra Sieti, 5 στον D3lta, 6 στον Zaf, 7 στον Good job Nicky, 8 στον Styliano, 10 στη Marseux και 12 στον Akyla.
Το κοινό έδωσε 2 βαθμούς στη Rosanna Mailan, 4 στους Κoza Mostra, 6 στον Styliano, 8 στην Alexandra Sieti, 10 στον Zaf, 12 στην Evangelia, 14 στον Marseux, 16 στον D3lta, 20 στον Good job Nicky και 24 στον Akyla.
Mε την ψήφο του κοινού ο Akylas αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της βραδιάς συγκεντρώνοτας τους περισσότερους βαθμούς
Ο Αkylas συντρέντρωσε συνολικά 48 βαθμούς και δάκρυσε από συγκίνηση και χαρά, δεύτερος ο Good job Nicky με 33 βαθμούς.
Δείτε την ψηφοφορία
Ακούστε το τραγούδι που προκρίθηκε για την Eurovision 2026
Ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον ελληνικό τελικό της Eurovision, τραγουδώντας όλα τα hit των τελευταίων ετών και παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι «Μαργαρίτα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
- Στ. Ασθενίδης (ΚτΠ) στο mononews: Δημόσια διοίκηση και γραφειοκρατία τα μεγαλύτερα εμπόδια στην υλοποίηση των έργων – Το στοίχημα της επόμενης ημέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.