• Business

    Νέα προσθήκη στο δυναμικό της Golden Destiny


    Την πρόσληψη του Νίκου Ζαννίκου ως επικεφαλής του τμήματος έρευνας και αξιολογήσεών της ανακοίνωσε η ελληνική ναυλομεσιτική εταιρεία Golden Destiny.

    O Νίκος Ζαννίκος αναλαμβάνει το πόστο αυτό μετά την αποχώρηση της Μυρτώς Μπλάτση, η οποία το διατηρούσε για σχεδόν τέσσερα χρόνια.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο της στέλεχος έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε μεγάλους ναυτιλιακούς ομίλους, στους τομείς του ξηρού φορτίου, των τάνκερ, του αερίου και των containerships. “Ο Νίκος φέρνει τον μεγάλο του ενθουσιασμό και τις ικανότητές του στο πεδίο της εμπορικής και οικονομικής ανάλυσης”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σοφία Κοκκίνη, ευχαριστώντας παράλληλα τη Μυρτώ Μπλάτση για τις υπηρεσίες της.

    Ποια είναι η Golden Destiny

    Η ναυλομεσιτική Golden Destiny ιδρύθηκε με έδρα τον Πειραιά το 1994 από τον broker Μιχάλη Δ. Κοκκίνη. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιοσέβαστες εταιρείες της αγοράς με διεθνή εμβέλεια που παρέχει εξατομικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες και τους αντιπροσώπους τους.

    Ο κ. Κοκκίνης είναι ένας broker με διεθνή φήμη, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ναυλομεσιτών και από το 1993 υπήρξε Επίτιμος Πρόξενος της Πολωνίας.

    Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Ακτή Μιαούλη και από εκεί η Golden Destiny προσφέρει ναυλομεσιτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που αφορούν τις πωλήσεις, τις θαλάσσιες ασφάλειες, τα ναυλοσύμφωνα, την έρευνα αγοράς συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και αξιολογήσεις πλοίων.

    Η δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα επικυρώθηκε το 1998 όταν η Golden Destiny έγινε  η πρώτη ναυλομεσιτική εταιρεία στον Πειραιά που απέκτησε πιστοποίηση ISO 9002, ενώ πλέον λειτουργεί με την ανανεωμένη πιστοποίηση ISO 9001:2008.

    Το έτος 2006, κατόπιν μιας έρευνας που διήρκεσε δύο χρόνια, η Golden Destiny εγκαθίδρυσε ένα τμήμα που εξειδικεύεται στις θαλάσσιες ασφάλειες και στην παροχή συμβουλών που καλύπτει όλο το φάσμα των θαλάσσιων κινδύνων, στα πλαίσια της επέκτασης του portfolio των υπηρεσιών που παρέχει.

    Το 2009, η εταιρεία έλαβε μια σημαντική διάκριση καθώς βραβεύτηκε ως «Shipbroker Of The Year» στα Lloyds List Greek Shipping Awards, ενώ το 2011, η Golden Destiny επεκτάθηκε διεθνώς ανοίγοντας το πρώτο της γραφείο στο εξωτερικό στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, έχοντας συνεισφέρει στην ευρύτερη εδραίωσή της στην περιοχή.

    Από τη στιγμή της ίδρυσής της και έπειτα, η εταιρεία έγινε μέλος της Bimco και οι brokers της αποτελούν επίσημα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ναυλομεσιτών. Επιπλέον, είναι μέλος του Τουρκικού Επιμελητηρίου Θαλάσσιου Εμπορίου αλλά και του Ελληνο-Κινεζικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΚΕΒΕ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Οικονόμου: Ακόμη ένα big hit από τον εφοπλιστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάριος Ηλιόπουλος: Χρυσές business για τον εφοπλιστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λ. Πατίτσας: Η Atlas Maritime αγοράζει bulker για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια



    ΣΧΟΛΙΑ