• Business

    Κατ’ αρχήν συμφωνία Folli Follie με ομολογιούχους

    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Το πρώτο βήμα για την οριστικοποίησης της συμφωνίας ανάμεσα στους ομολογιούχους της Folli Follie και την εταιρεία, έγινε χθες μετά την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας να κάνει δεκτή την πρόταση των ομολογιούχων (term sheet).

    Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie στη μαραθώνια συνεδρίασή του αποφάσισε να αποδεχθεί τους όρους που έθεσε η πλευρά των ομολογιούχων.

    Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τώρα το πεδίο της διαπραγμάτευσης περνάει στους δικηγόρους με στόχο η συμφωνία να κλείσει μέχρι το τέλος του έτους.

    Πηγές που παρακολουθούν την  υπόθεση επισημαίνουν πως το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα κατέστη εφικτό να γεφυρωθεί χάρη σε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κρίσιμα ζητήματα όπως το ποσοστό της Folli στη Durfy και η συμμετοχή των ομολογιούχων στη νέα εταιρεία που αναλάβει τις δραστηριότητες της εταιρείας την επόμενη μέρα.

    Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά και όλα έδειχναν ότι υπάρχει πεδίο συνεννόησης.



    ΣΧΟΛΙΑ