• Business

    Goldman Sachs: Τι λέει ο πατέρας νεαρού αναλυτή που βρέθηκε νεκρός στο Μπρούκλιν

    • NewsRoom


    Μία εξήγηση στο «αίνιγμα» του τρόπου θανάτου του 27χρονου αναλυτή της Goldman Sachs – ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Μπρούκλιν την Τρίτη – προσπαθεί δώσει ο πατέρας του νεαρού, λέγοντας πως είναι πιθανό να έπαθε αλλεργικό σοκ από φιστίκια που κατανάλωσε, μετά από συναυλία, τα οποία και οδήγησαν στον θάνατό του.

    Σημειώνεται ότι ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο και εθεάθη για τελευταία φορά νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πριν βρεθεί νεκρός σε έναν κολπίσκο του Μπρούκλιν την Τρίτη.

    Ο πατέρας του John Castic, ανέφερε πως πιστεύει ότι ο θάνατός του γιου του οφείλεται σε αλλεργική αντίδραση, αφότου έφυγε από το χώρο της συναυλίας στο Bushwick γύρω στις 3:15 π.μ. Σάββατο.

    «Πιστεύουμε ότι είτε είχε αλλεργική αντίδραση, καθώς ήταν αλλεργικός στα φιστίκια και ίσως έφαγε κάτι χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι περιείχε φιστίκια», σημείωσε ο Jeff Castic στην Daily Mail.

    Ο τραγικός πατέρας τόνισε ότι ο γιος του είχε πει στους φίλους του ότι δεν αισθανόταν καλά πριν αποφασίσει να φύγει μόνος του.

    «Ήταν στο κλαμπ όταν άρχισε να νιώθει άσχημα, οπότε είπε στους φίλους του ότι θα πήγαινε σπίτι του», συμπλήρωσε.

    Η τελευταία φορά που εθεάθη, καταγράφηκε σε βίντεο παρακολούθησης.

    Ο νεαρός αναλυτής, φαίνεται να περπατά ήρεμα κατά μήκος της λεωφόρου Stewart από τον χώρο, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του.

    Διαβάστε επίσης: 

    Groupama Ασφαλιστική: Δυναμική ανάπτυξη με ισχυρή κερδοφορία και το 2022

    Morgan Stanley για Mytilineos: Σύσταση overweight και στόχος τα €43

    Rolls-Royce: Πενταπλασιασμό κερδών έφερε το σχέδιο ανάκαμψης του CEO



    ΣΧΟΛΙΑ