• Business

    Ευάγγελος Πιστιόλης: Δυναμική επιστροφή τα κέρδη για την Top Ships

    Ευάγγελος Πιστιόλης

    Ευάγγελος Πιστιόλης, εφοπλιστής Top Ships


    Επιστροφή στα κέρδη για την Top Ships του Ευάγγελου Πιστιόλη, καθώς η παραλαβή μίας σειράς νεότευκτων πλοίων βοήθησε την εταιρεία να καταγράψει κέρδη στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

    Όπως ανακοίνωσε η Top Ships, τα κέρδη της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 ανήλθαν σε 290.000 δολάρια, ποσό που ναι μεν είναι μικρό, όμως συγκριτικά με τις απώλειες της τάξεως των 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταγράψει η εταιρεία στο πρώτο εξάμηνο του 2015 είναι σίγουρα ένας μικρός άθλος. Στο ίδιο διάστημα, τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 11,6 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, επωφελούμενη από την παράδοση νέων τανκερ με συμβόλαια μακράς διάρκειας.

    «Καθώς το πρόγραμμα νεότευκτων πλοίων μας φτάνει με επιτυχία στο τέλος της και τα πλοία μας απασχολούνται στις κερδοφόρες χρονοναυλώσεις τους, είμαστε όλο και πιο αισιόδοξοι για τα έσοδά μας και για την ικανότητά μας να παράξουμε ροή χρημάτων στο βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον», δήλωσε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Ευάγγελος Πιστιόλης, ο οποίος, διευκρίνισε πως το έκτο και τελευταίο νέο πλοίο της Top Ships πρόκειται να παραδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

    «Είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε», διεμήνυσε, υπογραμμίζοντας πως η εταιρεία έχει ξαναχτίσει από την αρχή τον στόλο της τα τελευταία χρόνια.

    Ο ίδιος επεσήμανε ότι έχει σχέδια για περαιτέρω επέκταση της εταιρείας, αν και δεν υπάρχουν συμφωνίες που να είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους. «Η ιδέα είναι να αναπτυχθούμε. Αυτό είναι μέσα στο DNA μου», σημείωσε.

    Διαβάστε ακόμα στο mononews.gr:

    http://www.mononews.gr/giati-angelikousis-ke-georgiopoulos-apothikevoun-argo-se-tanker-anichta-tis-vretanias/64915



    ΣΧΟΛΙΑ