• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Διεύρυνση συνεργασίας για Wind και Netflix

    Νάσος Ζαρκαλής. CEO WIND

    Νάσος Ζαρκαλής CEO WIND


    Διευρύνεται η συνεργασία των Wind και Netflix και μεταξύ άλλων η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία θα είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού της χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

    Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η Wind Vision είναι η μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Σύμφωνα επίσης με όσα είπαν στελέχη του Netflix σε σχετική εκδήλωση το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης περιεχομένου της πλατφόρμας τους γίνεται μέσω της Wind.

    «Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η Wind Vision να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business και Digital Transformation Officer της Wind.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wind ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind», δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. «Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

    Οι συνδρομητές της Wind Vision αξιοποιούν ήδη την προνομιακή πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix, καθώς σύμφωνα με τον κ. Rummel, το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω Wind Vision.

    Το επόμενο διάστημα η πλατφόρμα της Wind θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες, όπως περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση, οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.), «Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής, αυτόματη προσαρμογή των ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή, Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές και δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Wind: Δυναμική είσοδος στη συνδρομητική τηλεόραση με Android TV και ενσωματωμένο το Netflix

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Wind: Εντυπωσιακή αύξηση 21,2% στα EBITDA στο β΄ τρίμηνο – Οι επόμενοι στόχοι του Νάσου Ζαρκαλή



    ΣΧΟΛΙΑ