ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συχώνευσης με απορρόφηση των θυγατρικών της εταιρειών Λιγνιτική Μεγαλόπολης και Λιγνιτική Μελίτης ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ Α,Ε ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της από 16.12.2021 χρηματιστηριακής ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών απορρόφησης των 100% θυγατρικών της εταιρειών με τις επωνυμίες «Λιγνιτική Μεγαλόπολης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» και «Λιγνιτική Μελίτης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρία», το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε στις 23.2.2022 το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με Απορρόφηση των θυγατρικών, τις Λογιστικές Καταστάσεις Μετασχηματισμού της 30.11.2021 και τις σχετικές Εκθέσεις Αποτίμησης των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεών των υπόψη εταιρειών.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Θα μειώσουμε κατά 78% τα αέρια του θερμοκηπίου ως το 2024 – mononewsTV
Γιώργος Στάσσης (ΔΕΗ): Θα μειώσουμε κατά 78% τα αέρια του θερμοκηπίου ως το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Armani: Γιατί οι γίγαντες της πολυτέλειας LVMH, L’Oréal και EssilorLuxottica διστάζουν να εξαγοράσουν τον ιταλικό οίκο
- Τέλος στις ιστορίες καθημερινής τρέλας με το Δημόσιο – Πώς κλείνουν οριστικά διεκδικήσεις του κράτους σε περιουσίες πολιτών
- Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον τότε ακόμη υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ το 2024
- Τέλος εποχής για τη New START: Λήξη της τελευταίας συμφωνίας ΗΠΑ-Ρωσίας για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.