• Business

    Στη Θεσσαλία η διοίκηση της Eurobank. Τι θα συζητήσει με τους επιχειρηματίες της περιοχής

    SMERemediumCap: Απέκτησε τον μετοχικό έλεγχο της ENGIE Hellas που μετονομάζεται σε CORDIA

    Νίκος Καραμούζης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του επενδυτικού ταμείου SMERemediumCap


    Περιοδεία στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει στο τέλος της εβδομάδας η διοίκηση της Eurobank και θα έχει τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις  με  μεγάλους εταιρικούς πελάτες της τράπεζας.

    Ο κ. Νικόλας Καραμούζης, πρόεδρος της Eurobank, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας και υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας θα επισκεφθούν το δίκτυο σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα, θα ενημερωθούν από τα στελέχη του θεσσαλικού δικτύου και  παράλληλα θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας καθώς και με μεγάλους πελάτες της τράπεζας.

    Οι εξελίξεις στην οικονομία, η διαχείριση των καθυστερούμενων οφειλών και εν γένει οι  προοπτικές του τραπεζικού κλάδου περιλαμβάνονται στη ατζέντα των συζητήσεων που θα έχει  η διοίκηση της Eurobank  με τους επιχειρηματίες της περιοχής.

    Στόχος της διοίκησης είναι να καταδείξει τη μέγιστη συμβολή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eurobank στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης και της επιστροφής της ελληνικής οικονομίας σε ένα βιώσιμο αναπτυξιακό πρότυπο, στο πλευρό της κοινωνίας, των πελατών με σεβασμό στις ανάγκες τους και λύσεις στα προβλήματά τους.

    Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο κ. Καραμούζης «διαθέτουμε ισχυρή δέσμευση, να στηρίξουμε τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε σύγχρονες και  αξιόπιστες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Παραδοσιακά διατηρούμε στενή και ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με την εταιρική μας πελατεία. Είμαστε, παρά το δυσμενές περιβάλλον, έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε τις ανάγκες τους με τραπεζικά κριτήρια. Μαζί θα βγούμε από την κρίση».

    Σημαντικό είναι επίσης ότι τα στελέχη του δικτύου της Θεσσαλίας θα έχουν την δυνατότητα ενημερωθούν και να συζητήσουν από κοντά με τους επικεφαλής της τράπεζας  σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου για όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία και τα προβλήματα της πελατείας τους, όσο και ευρύτερα θέματα της οικονομίας και της τραπεζικής αγοράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Alpha Finance: Στα 10,5 ευρώ η τιμή στόχος της μετοχής της Μυτιληναίος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα αναζητήσουν οι Έλληνες τραπεζίτες στο Μιλάνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκκληση Στουρνάρα: Να κλείσει τώρα η αξιολόγηση -Αργότερα θα είναι πολύ αργά

     



    ΣΧΟΛΙΑ