• Business

    B&F: Διάσπαση του κλάδου εμπορικών ακινήτων

    • NewsRoom
    B&F

    B&F


    Η Εταιρεία “B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ”, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η Μερική Διάσπαση του κλάδου των επενδυτικών ακινήτων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ”, με σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «B AND SPLIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τον διακριτικό τίτλο «B AND SPLIT Α.Ε.».

    Με την έγκριση της διάσπασης επέρχονται τα ακόλουθα αποτελέσματα:

    (α) Η Επωφελούμενη υποκαθίσταται ως καθολική διάδοχος στο σύνολο της μεταβιβαζόμενης περιουσίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στη λογιστική κατάσταση του Διασπώμενου Κλάδου (κατά την 30/06/2022) και όπως αυτή διαμορφώθηκε μέχρι την ημέρα ολοκλήρωσης της διάσπασης.

    (β) Το μετοχικό κεφάλαιο της Επωφελούμενης εταιρείας διαμορφώθηκε στο ποσό των €285.002,13, διαιρούμενο σε 193.879 κοινές ονομαστικές μετοχές, η κάθε μία από τις οποίες έχει ονομαστική αξία ένα Ευρώ και σαράντα επτά λεπτά (€ 1,47), που αναλήφθηκαν στο σύνολό τους από τους μετόχους της Διασπώμενης Εταιρίας, κατ’ αναλογία των ποσοστών τους στη Διασπώμενη Εταιρία (pro rata)

    (γ) Αντίστοιχα το μετοχικό κεφάλαιο της Διασπώμενης Εταιρείας μειώθηκε κατά το ποσό των 285.002,13 € με ακύρωση 193.879 μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 1,47 εκάστης.

    Διαβάστε επίσης

    Intracom: Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

    Attica Group: Διπλή διάκριση στα ESG Shipping Awards 2023

    Generali: Ασφαλιστικό mega-deal και εξαγορά της Liberty Seguros για 2,3 δισ. ευρώ

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ