Την ύψιστη διάκριση στα Sports Marketing Awards απέσπασε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.
Με αθλητικούς όρους, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο κατακτώντας τον για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing, που διοργανώνει η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias.
Η διοργάνωση του 2022, με highlight την υπερειδική διαδρομή του αγώνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και τρεις ημέρες με τους αστέρες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA να «μάχονται» στα ελληνικά βουνά, απέσπασε τη μέγιστη διάκριση στα Sports Marketing Awards, ακριβώς όπως και έναν χρόνο νωρίτερα. Αυτή δεν ήταν η μοναδική κορυφαία διάκριση του αγώνα, ο οποίος αυτήν την χρονιά ξεχώρισε και σε ένα νέο πεδίο.
Ο λόγος για τα Green Brand Awards, που προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία.
Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την αναγνώριση σημαντικών επιτευγμάτων, με το EKO Ράλλυ Ακρόπολις -που το περασμένο φθινόπωρο απέσπασε από τη FIA την ανώτατη περιβαλλοντική πιστοποίηση Τριών Αστέρων- να «φεύγει» από τη σχετική εκδήλωση με το «Χρυσό» στην κατηγορία Green Sports, ως διεθνές παράδειγμα περιβαλλοντικά βιώσιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνολικά… στην τροπαιοθήκη του αγώνα προστέθηκαν ακόμα δύο βραβεία, το «Χρυσό» ως η καλύτερη διοργάνωση Motorsports, καθώς και το «Ασημένιο» στην κατηγορία Καλύτερο Αθλητικό Περιεχόμενο, για τη σειρά podcast «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις by Betsson», που φιλοξενήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πλατφόρμα pod.gr.
Για τα βραβεία Sports Marketing, που απονεμήθηκαν για έκτη φορά, την ευθύνη αξιολόγησης έχει μια κριτική επιτροπή με προέδρους τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη και Πρόεδρο του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη, Παραολυμπιονίκη και κάτοχο 20+ μεταλλίων, και μέλη στελέχη σημαντικών εταιρειών της αγοράς.
Ανάλογα, μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένα στελέχη εταιρειών της αγοράς, με πρόεδρο την Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Σκαναβή, επιφορτίζεται με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα Green Brand Awards.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη
- ONEX: Τελετή για το 700ο πλοίο που θα επισκευαστεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Είναι πλοίο της Μελίνας Τραυλού
- Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στον Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Πούλησε δύο πλοία με κέρδος 7,4 εκατ. δολαρίων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Λέων Πατίτσας: Στο μικροσκόπιο των δανέζικων αρχών ο στρατηγικός εταίρος της Atlas Maritime του εφοπλιστή
Minoa Marine Limited: Βρέθηκαν 469 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο ελληνικής διαχείρισης – Ο ρόλος του μάγειρα

Νίκος Βαρβέρης (Moda Bagno): Η εταιρεία που από την κορυφή των €105 εκατ. έπεσε στο… €1 εκατ., η ολική επαναφορά, η Μύκονος και η σκυτάλη της διαδοχής
