Ο Ισπανός πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενόσω ποδηλατούσε στην Ελβετία.
Ο 40χρονος οδηγός της Alpine F1 που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επάνοδό του στο πρωτάθλημα της F1, μετά από δυο χρόνια απουσίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα.
Ο Αλόνσο έκανε προπόνηση στο δρόμο, στην Ελβετία με το ποδήλατό του και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και χωρίς κάποιο σοβαρό χτύπημα. Σήμερα θα κάνει όλες τις εξετάσεις και θα γίνουν περισσότερα γνωστά για την κατάστασή του.
Προφανώς η ομάδα παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι τις 12-14/3 που ξεκινούν οι δοκιμές εξέλιξης.
Ο Αλόνσο το τελευταίο διάστημα είχε χάσει κιλά, εντατικοποιώντας το πρόγραμμα προπόνησής του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τα νέα γκάλοπ και οι πρόωρες εκλογές, το story των νερών και ο Περιστέρης, ο Σαλονίκης, ο Δουράμπεης και η ΕΥΔΑΠ, ο συνεπής Στάσσης, η κίνηση ματ Πιέρρ – Τάκη, έρευνα για τα σκοτεινά voucher της ΔΥΠΑ και ο εφοπλιστής Αριστείδης Πίττας στο My Story
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.