• AUTO

    Νέος χορηγός για τον πρωταθλητή Μίλτο Τεντόγλου!


    Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, συμπλέει με την Kosmoride.

    H Kosmoride από το χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, υποστηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος. Η υποστήριξη της Kosmoride αφορά τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στην προετοιμασία του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για τους μελλοντικούς του αγώνες.

    Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε σχετικά:

    «Δε βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την “πράσινη εναλλακτική μετακίνηση” μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος».

    Ο Μίλτος Τεντόγλου θα κινείται πλέον στην καθημερινότητά του με ηλεκτρικό ποδήλατο.

    Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Kosmoride συμπλήρωσε:

    «Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του.

    Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την Kosmoride – που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον – να προχωρήσουν σε συμφωνία συνεργασίας με αυτό το κορυφαίο Έλληνα αθλητή.»

    H Kosmoride διαθέτει δίκτυο καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα και στηρίζει νέα, πράσινη εποχή με ηλεκτρικά ποδήλατα που προάγει την υγεία και την ευεξία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά τόσο στη μείωση τόσο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όσο και της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Επιλέγοντας ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα παγκοσμίως η Kosmoride καλύπτει απόλυτα όλους όσοι θέλουν ενδιαφέρονται για πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητά τους.

    Διαβάστε επίσης

    F4: Συνεχίζει με CRAM, ο Μαρκογιάννης



    ΣΧΟΛΙΑ