Καθώς έξι από τις δέκα ομάδες έχουν την έδρα τους στη Βρετανία και οι μισοί εργαζόμενοι είναι Βρετανοί λογικά σήμερα η F1 έχει πένθος.
Σύσσωμη η κοινότητα της F1 θρηνεί το χαμό της Βασίλισσας Ελισάβετ που πέθανε χτες σε ηλικία 96 ετών.
Εκφράζοντας τις σκέψεις όλων ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε: «Θρηνούμε το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Για περισσότερες από επτά δεκαετίες αφιέρωσε τη ζωή της στο κοινό καλό με αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Ενέπνευσε πάρα πολλούς στον κόσμο. Η F1 στέλνει τα βαθύτερα συλλυπητήρια της στην Βασιλική οικογένεια και τους Βρετανούς».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FIA Μπιν Σουλαγιέμ πρόσθεσε: «Εκ μέρους της κοινότητας της FIA τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στη Βασιλική οικογένεια για τον αδόκητο χαμό της Αυτού Μεγαλειότητάς. Τιμούμε την εν ζωή προσφορά της. Η σκέψη μας είναι στους Βρετανούς πολίτες».
Η χρονική συγκυρία του χαμού της Ελισάβετ έρχεται σε αντίθεση με τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της Μόντσα στο Ιταλικό GP αυτό το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Delanie Flynn και Cassidy Kofoed: Οι δύο όχι και τόσο αθώοι ξανθοί άγγελοι στο πλευρό της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Βικτώρια Πατουκιάν (Aghne): Τα πρώτα διατροφικά καλλυντικά, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το μεγαλύτερο εμπόδιο
- Ιδιοκτήτης ακινήτου έβαλε φωτοβολταϊκό στο σπίτι του και έφαγε… πρόστιμο 2.600 ευρώ – Γιατί η εφορία απέρριψε τη φοροέκπτωση για την επιδότηση ενεργειακής αναβάθμισης
- Theon International: Παρά τις αυξημένες επενδυτικές ανάγκες οι αναλυτές παραμένουν θετικοί
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
ΑΑΔΕ: Επιστρέφεται ο ΕΝΦΙΑ για τα έτη 2014–2019 σε χιλιάδες φορολογουμένους – Για ποιον λόγο και ποιοι το δικαιούνται
Συναγερμός στον Κόλπο του Ομάν: Δεξαμενόπλοιο άλλαξε πορεία προς Ιράν και έχασε επαφή με τη διαχειρίστρια εταιρεία