• AUTO

    F1 Σακχίρ, δοκιμές: Ταχύτερη η Ferrari!

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    F1 Σακχίρ, δοκιμές: Ταχύτερη η Ferrari!


    F1 Σακχίρ: Ο Κάρλος Σάινθ έγραψε χτες τον καλύτερο χρόνο ημέρα. Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σήμερα.

    Είχε πολύ ζέστη στο Μπαχρέιν όσο ο ήλιος ήταν ψηλά, οπότε ομάδες και οδηγοί περίμεναν το σούρουπο για να βάλουν περισσότερους γύρους και να βρουν το σετάρισμα ανάμεσα σε γόμες και νέα μονοθέσια. Η Ferrari ήταν ταχύτερη και όλα δείχνουν πως θα είναι ανταγωνιστική στο ξεκίνημα της σεζόν. Μένει να μάθουμε αν θα βρίσκεται δίπλα ή μπροστά από Mercedes και Red Bull. Αμφότεροι οι οδηγοί της ομάδας εξάρουν την αεροδυναμική απόδοση της F1 75 και τονίζουν ότι νιώθουν αυτοπεποίθηση στην οδήγηση.

    Προφανώς αυτή τη στιγμή στα πάντοκ παίζετε το εξής παιχνίδι: Η Ferrari λέει πως Red Bull, Mercedes είναι καλύτερες, η Red Bull πως οι άλλοι δυο είναι καλύτεροι και η Mercedes το ίδιο. Την ίδια στιγμή η McLaren καιροφυλακτεί προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα με τα φρένα. Ο Ρικιάρντο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και θα αντικατασταθεί από το Νόρις σήμερα τελευταία μέρα. Ο Αυστραλός που λογικά θα είναι εντάξει για την πρεμιέρα στις 20/3 ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του την ομάδα και τους υποσχέθηκε ένα γύρο μπύρες τονίζοντας πως για το Λάντο θα είναι μια κούπα γάλα.

    Αυτά είναι τα χρώματα της Alpine στο Μπαχρέιν.

    Aκόμη δεν είναι ορατό ποιος υπερέχει, είναι όμως ξεκάθαρο ότι οι Alfa Romeo, Alpine, Williams έχουν θέματα αξιοπιστίας. Την ίδια στιγμή στη Haas προσπαθούν να βάλουν χιλιόμετρα με τον Κέβιν Μάγκνουσεν να εγκλιματίζεται αμέσως και να σημειώνει χτες στο περιθώριο των δοκιμών (σ.σ: η Haas έκανε μια ώρα παραπάνω, αναπληρώνοντας μέρος του χαμένου χρόνου από το πρωί της 1ης μέρας) χρόνο ακόμη ταχύτερο απ’ αυτό του Σάινθ.

    Αξίζει να τονιστεί πάντως πως η περσινή pole ήταν στο 1:29 οπότε υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα πιέσει το μονοθέσιό της σήμερα για να σημειώσει χρόνο με φορτίο και ρυθμίσεις κατατακτήριων δοκιμών.

    Οι χρόνοι της δεύτερης μέρας ήταν:

    Οι δοκιμές συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν σήμερα. Στις 20:00 αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθήσετε το Instagram Live με τα σχόλια μας με την ολοκλήρωση των δοκιμών: @pournarakis, @seitanf1.



    ΣΧΟΛΙΑ