ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσωρινή αναστολή της άδειας λειτουργίας της εταιρείας Prelium ΑΕΠΕΥ προχώρησε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 89 του ν. 4514/2018, την προσωρινή αναστολή της άδειας λειτουργίας της εταιρείας «PRELIUM INVESTMENT SERVICES ΑΕΠΕΥ» ως προς τις επενδυτικές υπηρεσίες και τις παρεπόμενες υπηρεσίες που αυτή παρέχει επί του συνόλου των χρηματοπιστωτικών μέσων.
Η απόφαση έχει άμεση εφαρμογή.
Διαβάστε επίσης
Αγγελική Κοτταρίδη: Απάντηση σε «λιβελλογράφημα» για την αναστήλωση του ανακτόρου του Φιλίππου
Λαμπερές εφοπλιστικές παρουσίες στα 60 χρόνια του Κυπριακού Νηολογίου
Ευρωαγορές: Άνοδος 0,39% για τον Stoxx 600 αναμένοντας την συνεδρίαση της ΕΚΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ανοδικά οι τιμές καθώς η αγορά δεν βλέπει «εκεχειρία» στην Ουκρανία μετά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ανοιχτοί για τριμερής με τον Πούτιν – Οι ΗΠΑ «θα εμπλακούν» στη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας
- Συνάντηση Τραμπ με τους Ευρωπαίους ηγέτες – Η Μόσχα έχει συμφωνήσει να αποδεχθεί ορισμένες εγγυήσεις ασφαλείας, λέει ο Τραμπ (upd)
- F1: H αλήθεια των αριθμών
