Εισβολή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά έκανε ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στα γραφεία το απόγευμα της Παρασκευής και έσπασαν τις τζαμαρίες. Εκείνη την ώρα, στον χώρο βρίσκονταν μέλη της ΧΑ που αντιλήφθηκαν την παρουσία τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για το συμβάν.Προς το παρόν άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Νίκος Νικόλιζας : Ξέρω ποιους θεωρούσε ο Αριστοτέλης Ωνάσης δολοφόνους του γιου του (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Στην Ολομέλεια της Βουλής η υπόθεση του Κασιδιάρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aγορές για Ιράν: Έντονη αντίδραση αναμένουν οι αναλυτές – Το πετρέλαιο σε κατάσταση συναγερμού, στα ύψη τα «ασφαλή καταφύγια»
- Ντόναλντ Τραμπ: Το μόνο που θέλω είναι ελευθερία για τον λαό του Ιράν
- Αμπάς Αραγτσί: Η επίθεση στο σχολείο θηλέων «δεν θα μείνει αναπάντητη»
- Τέμπη: Επεισόδια και προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.