ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να αποφασίσει για τις κυρώσεις κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με τις σφοδρές εκφράσεις που εκτόξευσε για το Σκοπιανό.
Την απόφαση για παραπομπή στην Ολομέλεια έλαβε η Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης παρέπεμψε τον βουλευτή της Χ.Α. εξαιτίας των ύβρεων και της επιθετικής συμπεριφοράς του κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Η Ολομέλεια θα κληθεί να αποφασίσει σε συνεδρίαση που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες για την περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης του χρυσαυγίτη βουλευτή ως πειθαρχικό μέτρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑKOMΑ :Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται την Πέμπτη ο Κασιδιάρης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :Κασιδιάρης: «Παχύδερμο του σταλινισμού Κοτζιά,θα σας στείλουμε στα καταναγκαστικά έργα» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Πειραιώς: «Καθάρισμα» ισολογισμού με φόντο νέους στόχους και σχέδιο
- Οι 3 Έλληνες εφοπλιστές που κερδίζουν πάνω από 200.000 δολάρια την ημέρα
- Eurobank: Πώς θα επιστρέψει στους μετόχους της πάνω από €2,6 δισ. ως το 2028
- Το Ιράν έκλεισε τα Στενά του Ορμούζ – Σενάρια για έκρηξη τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο (pic)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.