«Πριν από περίπου τρία χρόνια χτύπησε το τηλέφωνο μου. Με έψαχνε μια κυρία, η οποία μένει στην περιοχή της Ακροπόλεως και μου είπε ότι με ψάχνει εδώ και χρόνια. Δώσαμε ραντεβού και πήγα στο σπίτι της, το οποίο ήταν γεμάτο φωτογραφίες από την οικογένεια Ωνάση, μαζί και αυτή.
Πάω να βάλω το κασετοφωνάκι στο τραπέζι και μου λέει “σας παρακαλώ, όχι κασετόφωνο, όχι φωτογραφίες”. Εγώ όμως σαν δημοσιογράφος δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι και έκρυψα ένα κασετοφωνάκι μέσα στο παντελόνι μου και έγραψα όλη τη συνομιλία.
Μέσα σε αυτή τη συνομιλία αναφέρονται τι είπε ο Ωνάσης λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου μέσα στο γραφείο, ποιους θεωρούσε ότι σκότωσαν το γιο του και πολλά άλλα. Έχω ενδοιασμούς όμως σχετικά με το αν θα μπορέσω να τα βάλω όλα αυτά στο βιβλίο γιατί ήταν μια off the record συνομιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Νίκος Νικόλιζας.
Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Νικόλιζας:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=acvp_gSzh8g
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Συλλαλητήριο Αθήνας : Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σάββατο στο κέντρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το σποτ για το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.