ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έλληνες εφοπλιστές: «Χρυσά» ναύλα έως $166.000 ημερησίως στα VLCC – Πώς η Sinokor αλλάζει την αγορά των τάνκερ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Capital Containers Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές παρήγγειλε άλλα τρία πλοία μεταφοράς κοντέινερ.
Τα πλοία θα είναι μεταφορικής ικανότητας 2.800 teu, καθώς και ένα πλοίο χωρητικότητας 1.800 teu, που η συνολική τους αξία ανέρχεται σε 222,4 δισεκατομμύρια KRW, δηλαδή 158,7 εκατομμύρια δολάρια.
Επισημαίνεται ότι συνολικά η εταιρεία το Βαγγέλη Μαρινάκη ναυπηγεί 19 πλοία στο ναυπηγείο HD Hyundai Mipο και ανεβάζει την επένδυση στον τομέα των κοντέινερ σε 1 δισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης:
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα στηρίξει οικονομικά τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης, Παναγιώτη Κουγιουμτσίδη
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 7,15 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπιλ Γκέιτς: Ο Τραμπ κάνει λάθος που αντιτίθεται στις δικλίδες ασφαλείας για την AI – «Δεν αρκεί ένα kill switch»
- «Πνίγουν» το ιρακινό πετρέλαιο οι ναύλοι – Έως 20 δολάρια το βαρέλι το κόστος μεταφοράς
- Τα «γυρίζει» ο υπνοθεραπευτής και «δίνει» την Γάκα: Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο το ιατρείο, άλλα εννοούσα στα μηνύματα (video)
- Ρωσικά πλήγματα σε μονάδες τηλεπικοινωνιών και data centers στο Κίεβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.