ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δείκτης Nikkei του ιαπωνικού χρηματιστηρίου ξεπέρασε σήμερα, λίγο μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης, το όριο των 40.000 μονάδων, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ωθούμενος προς τα πάνω από τα κέρδη στη Γουόλ Στριτ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
Ο Nikkei, που θεωρείται ο πιο ενδεικτικός και ήδη ξεπέρασε τον περασμένο μήνα προηγούμενα ιστορικά υψηλά, τα οποία ανάγονταν στον Δεκέμβριο του 1989, κατέγραφε άνοδο 0,67%, φθάνοντας στις 40.177,84 μονάδες, περί τις 02:10 (ώρα Ελλάδας).
Διαβάστε επίσης
Ολα τα «μυστικά» του σημερινού placement της Πειραιώς – Πώς θα διατεθεί το 22%+5%
Το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα, η ήττα του «πολακισμού» και αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσουμε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας από Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας σε αμυντική καινοτομία και τεχνολογία αιχμής
- Χατζηδάκης: Τριπλή παρέμβαση κατά της γραφειοκρατίας για πολίτες και επιχειρήσεις
- Spitogatos: Πειραιάς και Περιστέρι στην κορυφή για αγορά κατοικίας – Ανατολική Αττική σε άνοδο για την αγορά γης
- Στουρνάρας για απόφαση Νόμου Κατσέλη: Έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες για να μη θιγεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.