array(0) {
}
        
    
Menu
0.13%
Τζίρος: 55.63 εκατ.

Γεραπετρίτης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Καμία απολύτως παραχώρηση στις εθνικές μας γραμμές

Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Comments

Δεν ξέρω εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός διάβασε στο mononews.gr, για το τι φέρεται να είπε ο Δημήτρης Kουτσολιούτσος σε φίλο του όταν τον ρώτησε πως πάει η υπόθεση της δίκης της Folli Follie.

Για να σας φρεσκάρω την μνήμη ο πατριάρχης των Κουτσολιούτσων που τον βαρύνουν 6 κακουργήματα , μεταξύ αυτών και σύσταση συμμορίας, φέρεται να απάντησε «καθαρίσαμε».

1

Η αποκάλυψη έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας από την στήλη WISEMAN.

Εάν ισχύει αυτό πρόκειται για μια κουβέντα η οποία δύσκολα λέγεται εκτός εάν είσαι τόσο σίγουρος ότι πράγματι «καθάρισες».

Νομίζω πως πλέον ήλθε η ώρα του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν ξέρω τι κινήσεις πρέπει να κάνουν το Μέγαρο Μάξιμου και τo υπουργείο Δικαιοσύνης για να ξεκινήσει και πάλι η δίκη των κατηγορουμένων στην Folli Follie, αλλά είναι πραγματικά ντροπή για το Ελληνικό κράτος ένας επιχειρηματίας που ευθύνεται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων 50 ετών να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει κράτος και δικαιοσύνη.

Η αλαζονεία και η έπαρση πρέπει να παταχθούν αμέσως.

Εκτός εάν δεν είναι αλαζονεία και έπαρση και είναι η απόλυτη αλήθεια.

Οι βασικοί κατηγορούμενοι, που είναι ο ιδρυτής του ομίλου Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους γιατί είχε λήξει το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης.

Η  δίκη, ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου του 2022, αλλά, μετά από συνεχείς διακοπές και ματαιώσεις, πήρε τελικά αναβολή για τον Ιούνιο του 2023.

Πώς βάλτωσε η δίκη

Από τους 13 κατηγορούμενους που παραπέμφθηκαν σε δίκη, οι οποίοι είναι κυρίως στελέχη της εταιρείας, οι δέκα βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.

Στην ογκωδέστατη δικογραφία καταγράφονται κατηγορίες όπως «χειραγώγηση μετοχής», «παραποιημένοι οικονομικοί ισολογισμοί», «πλαστογραφία», «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», με φερόμενους ως επικεφαλής τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

Αυτή ακριβώς η τελευταία κατηγορία, της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση», αναδεικνύεται ως βασική αιτία που βάλτωσε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δικαστές ανακοίνωσαν την “αναγκαστική αναβολή” της δίκης, ένα χρόνο μετά την έναρξη της, διατυπώνοντας από έδρας ένα διπλό κατηγορώ.

Σε υπουργείο Δικαιοσύνης που δεν προχώρησε την προαναγγελθείσα νομοθετική ρύθμιση για κατάργηση της προσφάτως ψηφισθείσας υποχρεωτικής φυλάκισης όσων πρωτόδικα καταδικάζονται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Και στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών που αρνήθηκε να εξαιρέσει τους συνηγόρους της υπόθεσης, επιτρέποντας τους να δικάσουν μία υπόθεση που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών.

 

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ποιον είπε ο Κουτσολιούτσος “καθαρίσαμε”, τα δύσκολα ερωτήματα για τις business της ΕΛ.ΑΣ με την “κόκκινη” Vodafone, τα δυο big deals που ετοιμάζονται και ποια κόρη εφοπλιστή πάει για πολιτικός
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης ήξερε 7 μήνες πριν για το επερχόμενο φιάσκο στη δίκη της Folli Follie – Έγγραφο “φωτιά” της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών 
Folli Follie: Αναβλήθηκε η δίκη ένα χρόνο μετά την έναρξη της! Κατηγορώ των δικαστών σε Πολιτεία και Συλλόγους για την αποχή των δικηγόρων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέτρα Μητσοτάκη και αοριστίες αντιπολίτευσης
Ο πολιτικός αλγόριθμος Τσίπρα: Xωρίς μνήμη, με σχέδιο
Η επινόηση ενός νέου «Σιδηρούν Παραπετάσματος» μίας αδύναμης Ευρώπης και το δόγμα του «στρατιωτικού Κευσιανισμού».
Ιδιόλεκτος Τσίπρα
Έχει έργο ο Χάρης Δούκας;
In memoriam Σπύρος Κοκοτός
Μία ΔΕΘ που να δώσει ανάσα στην αγορά
Ο Καμμένος με τα ωραία δόντια του
Δίδακτρα από το νηπιαγωγείο μέχρι το ντοκτορά
Αναδιάταξη του σκηνικού στην παγκόσμια οικονομία