Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης: Add mononews.gr on Google

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε η Ελλάδα για την πρόσφατη απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης περί έγκρισης του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου του 2019.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, κατόπιν οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Αγλαΐα Μπαλτά, ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας στο πλαίσιο κλειστών διαβουλεύσεων και υπό το λήμμα «Λοιπά Θέματα» (AOB).

1

Κατά την ενημέρωση, η ελληνική πλευρά επισήμανε τους κινδύνους που ενέχει η έγκριση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης

Έρευνα των ΗΠΑ σε ελληνική τράπεζα για τις σχέσεις της με το Ιράν

Βρούτσης για σκάνδαλο στην ΕΟΚ: Οι κανόνες ισχύουν για όλους, χωρίς εξαιρέσεις – Απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Όλα τα μάτια στα αποτελέσματα της Meta, κρίσιμο «τεστ» για το ράλι του AI