Ο κ. Χάρης Μαργαρίτης αναλαμβάνει από 03/12/2020 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή – Group Chief Information Officer (Group CIO) στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.
Διαθέτοντας εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο της τεχνολογίας, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τράπεζας, έχοντας και την ευθύνη του Digital Banking.
Ο κ. Μαργαρίτης έχει θητεύσει σε ηγετικές θέσεις διεθνών οργανισμών, εκπονώντας σύνθετα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού, αυτοματοποίησης και τεχνολογικού εκσυγχρονισμού στον τραπεζικό τομέα. Από το 2013 εργάστηκε στην Commercial Bank of Qatar, ως υπεύθυνος αρχιτεκτονικής και εφαρμογών και κατόπιν στην Commercial Bank of Dubai, αρχικά ως Chief Technology Officer και στη συνέχεια ως Chief Information Officer, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό τους και την πρώτη αμιγώς ψηφιακή τράπεζα στην περιοχή.
Η Τράπεζα Πειραιώς καλωσορίζει τον κ. Μαργαρίτη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζα Πειραιώς: Με την αποχώρηση 1.000 υπαλλήλων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Μίλησε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την συνάντηση με τον Τραμπ στην Αλάσκα
- Ο εκλεκτός του Τραμπ για επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας προτείνει να ανασταλούν οι μηνιαίες εκθέσεις για την απασχόληση
- Μαίνονται οι Πυρκαγιές σε Πολλά Μέτωπα – Εκκενώσεις, Ζημιές και Τραυματίες
- Γεωργιάδης: Σε επιφυλακή το ΕΣΥ σε Αχαΐα και Χίο για περιστατικά από τις πυρκαγιές – Δεν απειλείται το νοσοκομείο στο Ρίο
