• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    «Μυστήριο» με τον Γιάννη Μουζάλα: Υπέβαλε ή όχι την παραίτησή του;

    • NewsRoom
    Μουζάλας

    Γιάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής


    Σύγχυση επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας γύρω από το όνομα του Γιάννη Μουζάλα. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος διεκδικεί και τη θέση επιτρόπου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, φέρεται να συζήτησε την παραίτησή του από την κυβέρνηση, φήμη που διέψευσε το Μέγαρο Μαξίμου.

    Το θέμα της προσφυγικής κρίσης και των χειρισμών της κυβέρνησης τέθηκε νωρίτερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος. Εκεί, ο κ. Μουζάλας δέχθηκε μια σειρά από σχόλια σχετικά με την αποτελεσματικότητα των πολιτικών του υπουργείου, καθώς η κατάσταση στα νησιά χειροτερεύει διαρκώς.

    Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Μουζάλα να απειλεί με παραίτηση.  «Άμα είναι να παραιτηθώ», φέρεται να είπε ο Γιάννης Μουζάλας.

    Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζαλας ενημέρωσε τα μέλη της Π.Γ. για την κατάσταση στη χώρα, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

    Αργότερα, υπήρξε πληροφόρηση πως ο ίδιος ο κ. Μουζάλας κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να υποβάλει την παραίτησή του καθώς προτίθεται να διεκδικήσει τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θέση για την οποία τον πρότεινε η Αθήνα.

    Τις πληροφορίες αυτές διέψευσε με non paper το γραφείο του πρωθυπουργού.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ