• Real Estate

    H επιχείρηση κατεδάφισης του αυθαίρετου στη Μύκονο (video)

    • NewsRoom
    Σε εξέλιξη η κατεδάφιση αυθαίρετου στη Μύκονο

    Σε εξέλιξη η κατεδάφιση αυθαίρετου στη Μύκονο


    Σε εφαρμογή τέθηκε σήμερα η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών στη Μύκονο, έπειτα από ελέγχους των υπαλλήλων της πολεοδομίας, με την κατεδάφιση παράνομου κτίσματος 20 τ.μ. στην παραλία Μυρσίνη.

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα το mononews, για το συγκεκριμένο αυθαίρετο έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Σύρου απόφαση κατεδάφισης από τις 26-10-2021.

    Η έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου της ΥΔΟΜ Μυκόνου για το συγκεκριμένο ακίνητο έχει κριθεί τελεσίδικα με την υπ’ αριθμ. 554/2021 απόφαση ΣΤΕ- Τμήμα Ε, ωστόσο πρόκειται να εκτελεστεί αύριο βάσει της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με ημερομηνία 12/5/2023.

    Στην επιχείρηση συμμετέχουν μπουλντόζες και ομάδα 30 ατόμων.

    Το παράδοξο είναι ότι, επειδή διαπιστώθηκε ότι οι αρμόδιες αρχές δεν είχαν κονδύλια, το γκρέμισμα γίνεται με δαπάνη, μηχανήματα, χειριστές και εργάτες που διατίθενται από εταιρεία στην οποία ανήκει παρακείμενη ιδιοκτησία όπου βρίσκεται πολυτελές εξοχικό και η οποία συνδέεται με γνωστό Έλληνα εφοπλιστή.

    Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προσφύγει στο παρελθόν στη δικαιοσύνη για την κατεδάφιση του παράνομου κτίσματος, ακριβώς μπροστά από το εξοχικό!

    Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκάλυψη: Μπαίνουν σήμερα οι μπουλντόζες στη Μύκονο – Σε κυπριακή LTD το έργο κατεδάφισης αυθαιρέτου στην παραλία Μερσίνη



    ΣΧΟΛΙΑ