• Real Estate

    Intercontinental International: Νέος διευθυντής Επενδύσεων & Χαρτοφυλακίου ο Γ. Τσουρούφλης

    • NewsRoom
    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ

    Αριστείδης Χαλικιάς – Πρόεδρος Intercontinental International ΑΕΕΑΠ


    Εσωτερικές αλλαγές σημειώνονται στην Intercontinental International αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ότι καθήκοντα Διευθυντή Επενδύσεων & Χαρτοφυλακίου, σε αντικατάσταση του κ. Αλέξανδρου Περετζή, αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Τσουρούφλης.

    Ο κ. Τσουρούφλης έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εκτιμήσεων, με ειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεων επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων και μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης, για ακίνητα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

    Μέχρι τον Μάρτιο του 2018 διετέλεσε Διευθυντής (Principal) της American Appraisal (Hellas), όπου ηγήθηκε ή υπήρξε συν-επικεφαλής μεγάλων έργων εκτίμησης και αξιολόγησης επενδύσεων. Πριν την American Appraisal, ήταν υπεύθυνος του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών στην DTZ Hellas /Southeast Real Estate.

    Ο κ. Τσουρούφλης, κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά Ακίνητης Περιουσίας από το Henley Business School (Πανεπιστήμιο Reading). Είναι μέλος του RICS και πιστοποιημένος, από το Υπουργείο Οικονομικών, εκτιμητής ακινήτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγός: Οι τράπεζες δίνουν την τελευταία ευκαιρία για μεγάλο κούρεμα δανείων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα – Πύργος: Στην ιταλική GD Infrastrutture το τμήμα Μιντιλόγλι – ΒΙΠΕ Πάτρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμβολαιογραφικός Σύλλογος: Συνεχίζονται την Πέμπτη οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί

     



    ΣΧΟΛΙΑ