• Real Estate

    Οικογένεια Ελευθερουδάκη: Σε νέο ιδιοκτήτη οι κατοικίες των αδελφών Σοφίκας και Μαρίνας στο Ψυχικό

    • NewsRoom

    Σοφίκα Ελευθερουδάκη


    Το σφυρί για τις κατοικίες της Μαρίνας και Σοφίκας Ελευθερουδάκη στο Ψυχικό «χτύπησε» σήμερα για τελευταία φορά.

    Άλλαξαν χέρια οι ιδιοκτησίες των αδελφών Σοφίκας και Μαρίνας Ελευθερουδάκη που βγήκαν σήμερα σε πλειστηριασμό και κατακυρώθηκαν σε νέο ιδιοκτήτη έναντι 2.066.650 ευρώ

    Ο πλειστηριασμός αφορούσε τις  κατοικίες της Μαρίνας και της Σοφίκας Ελευθερουδάκη στο Ψυχικό, με επισπεύδουσα τη Silverton, ως διαχειρίστρια της Ortolan Hellas Gmbh, ενώ η απαίτηση ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ.

    Πρόκειται για μία αυτοτελή και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία – διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ιδιοκτησίας Μαρίνας Ελευθερουδάκη, με επιφάνεια 199,65 τ.μ., μια αυτοτελής και ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία – διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου ιδιοκτησίας Σοφίας Ελευθερουδάκη που έχει επιφάνεια 199,65 τ.μ., καθώς και για το δικαίωμα υψούν του τετάρτου ορόφου το οποίο ανήκει στις οφειλέτριες κατά ποσοστό 1/3 εξ αδιαιρέτου κάθε μία από αυτές.

    Το εν λόγω ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 141 τ.μ..

    Τα διαμερίσματα έχουν ανεγερθεί σε οικόπεδο που βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό, έκτασης 731 τ.μ..

    Συγκεκριμένα η αυτοτελή, ανεξάρτητη και διακεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία του πρώτου ορόφου, επιφάνειας 199,65 τ.μ., που ανήκε στη Μαρίνα Ελευθερουδάκη βγήκε με τιμή εκκίνησης 444.500 ευρώ και κατακυρώθηκε στα 1.028.000 ευρώ.

    Αντίστοιχα η αυτοτελή, ανεξάρτητη και διακεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία του δευτέρου ορόφου, επιφάνειας 199,65 τ.μ., που ανήκε στη Σοφίκα Ελευθερουδάκη και βγήκε με τιμή εκκίνησης 457.900 ευρώ, κατακυρώθηκε στα 1.038.000.

    Τα διαμερίσματα αποτελούνται από χολ, living room, τραπεζαρία, τρεις κοιτώνες, κουζίνα, δύο λουτρά, δωμάτιο και λουτρό υπηρεσίας και WC ξένων. Ακόμη, στον πλειστηριασμό περιλαμβάνονταν τα 2/3 της πλήρους κυριότητας του δικαιώματος υψούν του τετάρτου ορόφου, με τιμή εκκίνησης 400 ευρώ, που κατακυρώθηκαν στα 650 ευρώ.

    Η περιπέτεια των πλειστηριασμών για την οικογένεια Ελευθερουδάκη ξεκίνησε το 2020, όταν βρέθηκε στο στόχαστρο το αρχοντικό της στις Σπέτσες.

    Διαβάστε επίσης

    Οικογένεια Ελευθερουδάκη: Η άνοδος και η πτώση μιας δυναστείας στον χώρο του βιβλίου

    Ξανά στο σφυρί οι κατοικίες των αδελφών Ελευθερουδάκη

    Αλλάζει χέρια η Ίντερ Μιλάν – Νέος ιδιοκτήτης η Oaktree Capital Management



    ΣΧΟΛΙΑ