• Business

    Αλλάζει χέρια η Ίντερ Μιλάν – Νέος ιδιοκτήτης η Oaktree Capital Management

    Παίκτες της Ιντερ


    Η Oaktree Capital Management είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ Μιλάν, καθώς ο κινεζικός όμιλος  Suning Holding Group δεν κατάφερε να αποπληρώσει εντός προθεσμίας ένα δάνειο ύψους 395 εκατ. ευρώ (428 δολάρια).

    Το αμερικανικό ταμείο, σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ανέλαβε τον έλεγχο της ομάδας.

    «Ως νέοι ιδιοκτήτες, αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στην κοινότητα, την ιστορία και την κληρονομιά της Ίντερ Μιλάν», ανέφερε στην ανακοίνωση ο Alejandro Cano, διευθύνων σύμβουλος και συν-επικεφαλής της στρατηγικής για παγκόσμιες ευκαιρίες της Oaktree. «Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μίας μακροπρόθεσμης επιτυχίας του συλλόγου».

    Η Suning, η οποία ήταν ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας μέχρι πρότινος βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε συζητήσεις με την Pacific Investment Management για την αναχρηματοδότηση του χρέους της, δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει τη συμφωνία εντός της προθεσμίας, που έληγε στις 21 Μαΐου.

    Η Ίντερ είναι ένας από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα Serie A της Ιταλίας φέτος και ήταν δεύτερη στο Champions League της UEFA πέρυσι.

    Διαβάστε επίσης:

    Premier League: Τέλος από την Τσέλσι ο Ποτσετίνο

    ΕΛ.ΑΣ: Διαδικτυακές απάτες με πρόσχημα τη διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League και το Final Four στο μπάσκετ

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Νέα εποχή για το ΟΑΚΑ και τον αθλητισμό στην Αττική»



    ΣΧΟΛΙΑ