• Ένα πολυτελές οικιστικό συγκρότημα στην καρδιά του πιο exclusive προαστίου της Αθήνας

    Κομψότητα και στιλ. Αυτά είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνει κανείς όταν πρωτοαντικρίζει το συγκεκριμένο ακίνητο στη Βουλιαγμένη.

    Κομψότητα και στιλ. Αυτά είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που διακρίνει κανείς όταν πρωτοαντικρίζει το συγκεκριμένο ακίνητο στη Βουλιαγμένη.

    Στην καρδιά του ωραιότερου και πλέον exclusive παραθαλάσσιου προαστίου της Αθήνας, στη Βουλιαγμένη, ένα σύγχρονο οικιστικό συγκρότημα, 1.111 τετραγωνικών μέτρων, απαρτιζόμενο από τέσσερα διαμερίσματα, ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά. Εξωτερικά για τον σχεδιασμό, αλλά και τα υψηλά πρότυπα κατασκευής του, εσωτερικά για τα πολυτελή και καλαίσθητα υλικά που «ντύνουν» τις κατοικίες, τους μεγάλους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, καθώς και για τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που διαθέτουν.

    Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί μια όμορφη πισίνα, η οποία βρίσκεται σε κεντρική θέση στον καταπράσινο κήπο.

    Η εξωτερική πισίνα

    Το ξεχωριστό αυτό κτηριακό συγκρότημα περιλαμβάνει δύο ισόγεια διαμερίσματα 55 τ.μ. και 68 τ.μ., ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο 188 τ.μ. και ένα duplex ρετιρέ 4 υπνοδωματίων 388 τ.μ. στους δύο τελευταίους ορόφους.

    Ploumis-akinito

    Και στις τέσσερις κατοικίες, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως το 2022 με νέα μπάνια, κουζίνες, δάπεδα και ηλεκτρικά εξαρτήματα, έχουν χρησιμοποιηθεί τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής και σχεδιασμού.

    Μάρμαρο, ξύλο, εντοιχισμένες συσκευές, τζάκια, αυτοματισμοί, μελετημένοι φωτισμοί χαρίζουν κομψότητα και αριστοκρατικό αέρα σε όλους του χώρους. Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο καταπράσινο τοπίο και το μοναδικό φως της ίδιας της Βουλιαγμένης, εγγυώνται ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας ζωής που μπορεί να βρει κανείς στην περιοχή της Αττικής.

    Κατοικία Βουλιαγμένη
    Ο χώρος του σαλονιού
    Κατοικία Βουλιαγμένη
    Άπλετο φως διαχέεται στο εσωτερικό του σπιτιού
    κατοικία βουλιαγμένη
    Ο χώρος της κουζίνας
    Κατοικία Βουλιαγμένη
    Ο χώρος του σαλονιού

    Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εσωτερικό γκαράζ για πέντε αυτοκίνητα, γυμναστήριο, πλυντήριο, αποθηκευτικούς χώρους και ανεξάρτητο χώρο προσωπικού 44 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μικρή κουζίνα.

    Επιπλέον, όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρες, στεγασμένες βεράντες, για φαγητό και διασκέδαση έξω κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον διαθέσιμο χώρο διαβίωσης.

    Η γειτνίαση με τις γαλαζοπράσινες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την εμβληματική Λίμνη Βουλιαγμένης όπου το κολύμπι είναι εφικτό 12 μήνες τον χρόνο, και το ζωντανό κέντρο της παραλιακής με τις καφετέριες και τα κλαμπ, καθιστούν αυτό το σπάνιο ακίνητο μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε τη ζωή δίπλα στη θάλασσα όλο τον χρόνο.

    Ακίνητο, Βουλιαγμένη, εξωτερικοί χώροι
    Ένα ακίνητο που εντυπωσιάζει από την πρώτη ματιά

    Αυτή η μοναδική επενδυτική ευκαιρία ζωής, διατίθεται προς πώληση από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής-Σωτηρόπουλος.