• Πολιτική

    Βολές ΝΔ για Καμμένο: Να μας πει τι ξέρει για τον χρηματισμό Κοτζιά και γιατί ελέγχεται από την OLAF

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Ευθείες βολές κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον να μιλήσει ανοικτά για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον Νίκο Κοτζιά και τα κονδύλια για το μεταναστευτικό.

    «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

    Η ανακοίνωση της ΝΔ έγινε με αφορμή selfie φωτογραφία που ανήρτησε ο υπουργός και επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Twitter, κατά την περιοδεία του στην Αστυπάλαια και στη νησίδα Σύρνα.

    Εκεί ο υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή του ναυαγίου στη Σύρνα.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aegean Marine: Γιατί υποχώρησε κατα 2,13% η μετοχή της στο NYSE – Τι λέει το πόρισμα- φωτιά της εταιρίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δίχτυ» για τα ακίνητα της AirBnB: Διασταυρώσεις, «αυτοψίες» και «search robots» στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τους λαϊκιστές και τις εκλογές

     



    ΣΧΟΛΙΑ