• Πολιτική

    «Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τους λαϊκιστές και τις εκλογές

    • NewsRoom


    Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ με αφορμή τις εκλογές του νέου έτους αλλά και το ονοματολογικό.

    «Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί ξανά ο λαϊκισμός στη χώρα μας. Θα ηττηθεί η πιο ακραία, νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά του εκδοχή. Αυτή που ο ίδιος εκπροσωπεί από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε αρχηγός της ΝΔ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ.

    Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της ΕΕ που χτυπήθηκε από τον λαϊκισμό και είναι και η πρώτη χώρα που θα απαλλαγεί από τους λαϊκιστές και θα επιστρέψει σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας.

    Οι δηλώσεις έγιναν κατά την ομιλία του στην 12η συνδιάσκεψη της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Κόμματος.

    Νωρίς το απόγευμα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

    «Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του» σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της. Επισημαίνει πως «με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Θα νικήσουμε τους λαϊκιστές στις επόμενες εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ