• Πολιτική

    Στροφή 180 μοιρών από τη Ν.Δ για την κομματική αφίσα με την Κορακάκη μετά το άρθρο του mononews.gr

    • Αθηνά Λαρδή
    korakaki

    Η αφίσα μετά το δημοσίευμα του mononews.gr


    Στροφή 180 μοιρών έκανε πριν από λίγο η τοπική οργάνωση της Ν.Δ Πετρούπολης, μετά το επικριτικό δημοσίευμα του mononews.gr, που καυτηρίαζε την επιλογή των υπευθύνων της οργάνωσης να αναρτήσουν στο λογαριασμό τους στο facebook και το twitter φωτογραφία της Άννας Κορακάκη, με τίτλο Η Ελλάδα της Αριστείας και με τα στοιχεία επικοινωνίας των γραφείων της οργάνωσης.  Η επιλογή των υπευθύνων της τοπικής οργάνωσης να καπηλευθεί την επιτυχία της Κορακάκη ήταν απαράδεκτη, καθώς είναι σαφές ότι δεν είχε την άδεια της. Το δημοσίευμα του mononews.gr αναρτήθηκε στις 18.58. Στις 20.00, άρα σχεδόν μια ώρα μετά, η τοπική οργάνωση κατέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αναρτώντας μια καινούργια, με το πρόσωπο της αθλήτριας, χωρίς όμως τα στοιχεία του γραφείου (τηλέφωνο, διεύθυνση, κτλ).

    Ιδού η παλιά φωτογραφία: 

    korakaki

    Ιδού η νέα φωτογραφία: 

    korakaki

    Η τοπική οργάνωση μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία, έχει αναρτήσει το εξής κείμενο: Η Άννα Κορακάκη πράγματι μας έκανε όλους περήφανους. Κάνοντας προπονήσεις κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε υποδομές για πέταμα, με μηδενική υποστήριξη από το κράτος, απέναντι σε αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τις χώρες τους, κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να χαρίσει στην Ελλάδα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι όταν κάποιος έχει ψυχή και ταλέντο, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν όλα είναι εναντίον του.

    Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο δημοσίευμα του mononews.gr στις 18.58, υπήρχαν και τα επικριτικά σχόλια, που είχαν αναρτήσει οι φίλοι του κόμματος, στη σελίδα του Τ.Ο Πετρούπολης στο facebook.

    Τα σχόλια ανέφεραν:

    1.Η Ελλάδα της βλακείας. Σφετερισμός και καπηλεία της δόξας άλλων λέγεται αυτό, αγαπητοί κύριοι εκεί στην Τ.Ο. Πετρούπολης.

    2.Βγαλτε ρε ξεφτιλες την φωτογραφια της κοπελας. Σε τι συμβαλλατε για να ειναι το συγκεκριμενο ατομο αριστο; Αντε ζωα.
    3. Η χιτλερικη αριστεια οπως την εννοειτε εσεις φασισταρια με την αθλητικη επιτυχια με προσωπικους κοπους απεχει οσο ο μιζαδορος προεδρος σας απο το μεσο IQ. Σβηστε με τωρα να μην σας χαλαω την αριστεια των σχολιων σας μαλακες.
    4.λεμε και εμείς καμια μαλακια στην παρεα μας για να γελασουμε……………..αλλα εσεις το τερματίσατε!!!!!!!
    5. Οταν εκανε προπονηση στα νταμαρια ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ;;;
    Κατοπιν εορτης και εγω ευεργετης ειμαι.

    6.Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε όλοι εσείς που κράζετε την φωτο; Είπε κανείς πως έκανε η ΝΔ κάτι; ΟΧΙ. Απλά μπράβο είπαμε. Κόψτε τους ψεκασμούς, πειράζουν
    7. έρχεται η μήνυση για Copyrights. Κάτσε να ενημερώσουμε

    Στιγμιότυπο 2016-08-11, 19.10.01 Στιγμιότυπο 2016-08-11, 19.10.12

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/anna-korakaki-ta-ipe-ola-se-mia-frasi-video/67093



    ΣΧΟΛΙΑ