Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για debate

  • NewsRoom
Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης

Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης


Την «ενότητα» προέταξε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για debate μεταξύ τους.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρόταση που έκανε η Έφη Αχτσιόγλου στους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή debate ανάμεσα στους δύο ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο κ. Κασσελάκης «όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι».

Αναλυτικά αναφέρει: «Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Τρίτης η Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1 ότι ζήτησε από τους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου, «ζήτησα από τους Γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον κ. Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείας για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debatε, άλλωστε εγώ το ζήτησα».

Διαβάστε επίσης:

Έφη Αχτσιόγλου: Πρόταση για debate με τον Στέφανο Κασσελάκη

Νίκος Παππάς: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη στήριξή μου

Έλενα Ακρίτα: Άλλαξε γνώμη και στηρίζει Κασσελάκη – «Μόνον οι ανόητοι αγκιστρώνονται στην αρχική τους επιλογή»ΣΧΟΛΙΑ