Πολιτική

Νίκος Παππάς: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη στήριξή μου

  • NewsRoom
Στέφανος Κασσελάκης - Νίκος Παππάς

Στέφανος Κασσελάκης – Νίκος Παππάς


Τη στήριξή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε το πρωί της Τρίτης (19/09) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

O Νίκος Παππάς και o Στέφανος Κασσελάκης είχαν συνάντηση στη Βουλή, κατά την οποία -όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- είχαν μια ξεκάθαρη, σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης.

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο. Είχαμε μια ξεκάθαρη πάρα πολύ σοβαρή πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προδεευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δηλώσεις του:

Η κοινή δήλωσή τους: «Χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης»

Την κοινή δήλωση επί τη βάσει της οποίας υπήρξε συμφωνία προκειμένου ο Νίκος Παππάς να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν στη δημοσιότητα οι δύο πρώην συνυποψήφιοι λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης στη Βουλή.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Ανταποκρινόμαστε στο μήνυμα της τεράστιας συμμετοχής του δημοκρατικού κόσμου στη διαδικασία της 17ης του Σεπτέμβρη. Οι 150.000 πολίτες, που περίμεναν για μία ή δύο ώρες στην ουρά, σάρωσαν σενάρια κρίσης που απεργάζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Έστειλαν μήνυμα ενότητας. Ένα μήνυμα που μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία στη βάση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα και η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Οικοδομούμε το κόμμα των μελών, με ουσιαστική συμμετοχή και απόφαση σε όλα τα επίπεδα, με περιφερειακή οργάνωση και αξιοποίηση όλων των στελεχών. Ενεργοποιούμε τα δίκτυα της παράταξης. Δημιουργούμε την πατριωτική, σύγχρονη, κυβερνώσα παράταξη. Υπερασπιζόμαστε · την εξωτερική πολιτική που άσκησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 – 2019. Διεκδικούμε λύσεις στην εξωτερική πολιτική στη βάση του Διεθνούς Δικαίου. · την προοπτική μιας χώρας όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζήσει το δικό του Ελληνικό Όνειρο: να αναπτύσσει ελεύθερα τις δυνατότητές του, με δικαιοσύνη, εντιμότητα και δημοκρατία. Ξανακερδίζουμε · τον κόσμο της εργασίας, τους μισθωτούς τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα. · τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Από σήμερα χτίζουμε τη Μεγάλη Παράταξη της νίκης. Ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Συμμετοχή, Ενότητα, Νίκη».

Διαβάστε επίσης:

Κόμμα σε αναζήτηση ταυτότητας – συνθήματα, πάντως, έχει

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή

Λοβέρδος για Κασσελάκη: Το 45% επιβάλλει το καλωσόρισμά του στην πολιτικήΣΧΟΛΙΑ