• Πολιτική

    Συνεχίζουμε κανονικά λένε Mega, Alpha και Epsilon

    • Αθηνά Λαρδή
    zeppelin


    Ρελάνς από τα Mega, Alpha και Εpsilon Κύπρου, μετά το σοκ στο οποίο άφησε τα αντίστοιχα ελληνικά κανάλια το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», το Mega Κύπρου και ο Alpha Κύπρου θα συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά, παρά το γεγονός ότι τα αντίστοιχα ελληνικά κανάλια δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν άδεια εκπομπής. Υπεύθυνοι των δυο καναλιών αναφέρουν πως οι  εταιρείες τους στην Κύπρο δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, επομένως αν εφαρμοστεί ο νόμος περί “μαύρου” στα κανάλια που δεν έχουν άδεια, θα ισχύσει μόνο για τη χώρα μας.

    Πηγές από το κανάλι Epsilon Κύπρου επισημαίνουν πως η στελέχωση στην Κύπρο συνεχίζεται, θεωρώντας πως στην Ελλάδα θα βρεθεί κάποιος συνεργάτης για να συνεχίσει η εκπομπή του.

    Βέβαια, όλα αυτά έχουν μια θεωρητική βάση, αφού δεν είναι γνωστό πότε και πως θα εφαρμοστεί η απόφαση της δημοπρασίας και τι συνέπειες θα έχει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tsipras-gia-tis-adies-stelnoume-sima-ke-stous-xenous-ependites-telos-se-anomia-ke-pechnidia-imeterous/71216

    http://www.mononews.gr/alafouzos-vs-marinaki-machi-tora-xekina/71153

    http://www.mononews.gr/prosfores-ta-posa-ke-taktikes/71159

    http://www.mononews.gr/o-spirtzis-ta-vazi-ke-ti-digea/71243



    ΣΧΟΛΙΑ