• Πολιτική

    Ο Σπίρτζης τα βάζει τώρα και με τη Digea: Κόψτε το σήμα σε όσους δεν έχουν άδεια

    • Αθηνά Λαρδή
    Προσβλητική προσπάθεια Σπίρτζη να εκμεταλλευθεί τη γυναικοκτονία στη Ρόδο-Θύελλα αντιδράσεων

    Χρήστος Σπίρτζης


    Μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ότι τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας θα σταματήσουν να εκπέμπουν μέσω Digea εντός 90 ημερών, θέση στο θέμα του “μαύρου” στα κανάλια πήρε και (μα ποιος άλλος) ο (λαλίστατος) υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

    Το μήνυμα του κ. Σπίρτζη ήταν σαφές και δεν επιδέχεται ερμηνειών: Σε περίπτωση που η Digea δεν εφαρμόσει τον νόμο σε σχέση με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, έχουν υποχρέωση να παρέμβουν τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.

    Πάντα ριζοσπαστικός στις δηλώσεις του ο κ. Σπίρτζης εκτίμησε ότι το νέο τηλεοπτικό σκηνικό που διαμορφώνεται, θα αυξήσει (!) τις θέσεις εργασίας στα Μέσα. “Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου. Το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο έχει περάσει κάθε προσδοκία. Ούτε εμείς δεν περιμέναμε ότι το τίμημα θα φτάσει σε τέτοιο ποσό. Πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι, γενικά στον χώρο των ΜΜΕ, θα έχουν πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας, με τη συνολική ρύθμιση.”

    Όπως προαναφέρθηκε, “εντολή” προσαρμογής στη… νομιμότητα είχε δώσει στη Digea και η η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. “Παρ’ όλο που η Digea, μέσα από ένα σκανδαλώδη διαγωνισμό, είναι ο συνασπισμός των ίδιων των καναλαρχών”, οι ίδιοι τώρα, παρατήρησε η κ. Γεροβασίλη, καλούνται “να κατεβάσουν το σήμα στους εαυτούς τους. “Έτσι είναι η πραγματικότητα. Άλλα πανελλήνιας εμβέλειας (σ.σ. κανάλια), πέραν των τεσσάρων αδειών, όχι δεν θα υπάρξουν. Είναι σαφές αυτό. Αντιλαμβάνεστε ότι θα προκαλούσαμε ένα κακό προηγούμενο αν παρεμβαίναμε σε έναν υγιή ανταγωνισμό”, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/prosfores-ta-posa-ke-taktikes/71159

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/kalogritsas-vrionis-sinergasia-pro-ton-pilon-meta-ti-dimoprasia-koumparo-ton-evangelato/71160



    ΣΧΟΛΙΑ