• Πολιτική

    Πολάκης: Χουντικής έμπνευσης η απόφαση να μας εξαιρέσουν από την προανακριτική, θα συνεχίσουμε να είμαστε εκεί

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Χουντική χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης την απόφαση της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής που μελετά τις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να εξαιρέσει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από μέλη της.

    Η επιτροπή αποφάσισε οι δύο πρώην υπουργοί να μην μετέχουν ως μέλη της επιτροπής, η οποία έχει εισαγγελικές αρμοδιότητες, καθώς ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος έχουν κληθεί ταυτόχρονα και ως μάρτυρες σε αυτή. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, ανάλογο περιστατικό έχει υπάρξει και στο παρελθόν, στην επιτροπή της Βουλής που εξέταζε τις καταγγελίες για την υπόθεση Βατοπεδίου, όταν το επιστημονικό συμβούλιο και η τότε επιτροπή αποφάνθηκαν πως δεν μπορούσαν να μετέχουν σε εκείνη δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν κληθεί ως μάρτυρες. Μάλιστα, εκείνη η απόφαση της τότε επιτροπής έφερε και την υπογραφή του αντιπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ!

    Σχολιάζοντας την απόφαση της προανακριτικής ο Παύλος Πολάκης ανέφερε, σε ανάρτησή του στο Facebook:

    [Χουντικής έμπνευσης απόφαση της πλειοψηφίας της προανακριτικής (ΝΔ κιναλ) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακόπουλου από τις εργασίες της επιτροπής, με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες!!!

    Ο σκοπός τους τριπλός, να ελέγξουν τη σύνθεση της επιτροπής για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως το Φρουζη και το Μανιαδακη ,να συσκοτίσουν και να αποπροασανατολισουν τη συζήτηση από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!!!

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεση μας ,καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)

    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!



    ΣΧΟΛΙΑ