ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βρετανία: Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή Meta, TikTok και X στη δικαστική διαμάχη για τον νόμο περί διαδικτυακής ασφάλειας
Για προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του Κουφοντίνα έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις βόλτες του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας.
«Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζί τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. Ως εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.
Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζι τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Ιανουαρίου 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ για Πολάκη, βόλτες Κουφοντίνα και Κυρίτση: Δεν υπάρχει προηγούμενο για όσα συμβαίνουν!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε για…καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκικό ΥΠΕΞ: Απαράδεκτη η νέα άδεια του Κουφοντίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόδωρος Τρύφων (ΠΕΦ): «Βλέπει» νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
- ΔΕΠΑ: Επιστροφή στα κέρδη το 2026 και σχέδια για εξαγορά 400 MW ΑΠΕ
- Θανάσης Μαρτίνος αποκλειστικά στο mononews: Τι λέει για ρωσικό πετρέλαιο, τις ευθύνες της ΕΕ και τον καταστροφικό πόλεμο
- Γραμμή 4: Η «δοκιμασμένη» λύση για την Κυψέλη, ο λόρδος και η συμφωνία για τον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.