ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την οδό Βουκουρεστίου επισκέφθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα καταστήματα της οδού Βουκουρεστίου, τα οποία χθες έγιναν στόχος κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Είμαστε στον πιο ιστορικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν οι καταστηματάρχες να είναι όμηροι 30 τραμπούκων. Αυτό την επόμενη ημέρα θα σταματήσει. Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει. Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε, αφού συνομίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες:
«Τέτοιες εικόνες δεσμευόμαστε, εφόσον μας εμπιστευτούν πολίτες, ότι θα σταματήσουμε να βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν τα καταστήματα να είναι στο έλεος αδίστακτων, να τα σπάνε και να φεύγουν ανενόχλητοι. Αυτά την επόμενη ημέρα θα σταματήσουν».




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.