• Top Stories

    «Ως εδώ. Αξίζουμε καλύτερα», το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ


    «Ως εδώ. Αξίζουμε καλύτερα» είναι ο τίτλος του πρώτου προεκλογικού σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Στο επίκεντρο είναι οι κατά καιρούς δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που αποδείχτηκαν… λόγια του αέρα για την κατάργηση του Μνημονίου, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση της εγκληματικότητας και την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

    Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, πολίτης ακούει από την τηλεόραση τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει για την κατάργηση των Μνημονίων, όταν προεκλογικά υποσχόταν «την κατάργηση με ένα νόμο», ενώ μετεκλογικά δήλωνε «δεν είπα εγώ ότι μπορούν να σκιστούν μνημόνια με ένα νόμο».

    Στη συνέχεια ακούει τον πρωθυπουργό που υπέγραψε την κατάργηση του ΕΚΑΣ με το τρίτο Μνημόνιο να λέει «θα μπορούσε να βρεθεί Έλληνας βουλευτής που να ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ;».

    Το επόμενο «χτύπημα» είναι για τον ΕΝΦΙΑ, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι «ο ΕΝΦΙΑ είναι ένα νόμος παράλογος που δεν διορθώνεται, καταργείται».

    Το τελικό χτύπημα έρχεται όταν πρωθυπουργός μιλάει για την Βόρεια Μακεδονία, τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες ενώ οργισμένος – κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή – κραυγάζει «καθίστε κάτω τώρα μιλάει ο πρωθυπουργός».

    «Ως εδώ» λέει ο πολίτης και κλείνει την τηλεόραση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Οι εκλογές δεν είναι διακοπές για να τις κρύψουν από τους πολίτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κ. Μητσοτάκης καλεί τους νέους να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ