• Πολιτική

    Κουρουμπλής καλεί Γεννηματά για τις δηλώσεις σε βάρος του από τον βουλευτή ΚΙΝΑΛ, Λ. Γρηγοράκο

    • NewsRoom
    Κουρουμπλής

    Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής


    Απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής τις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου όσον αφορά στη δυνατότητα του υπουργού να χειριστεί το θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού λόγω προβλήματος όρασης.

    Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Γρηγοράκος σχολιάζοντας στο ραδιόφωνο 24/7 τις επικρίσεις που δέχθηκε, επειδή χαρακτήρισε ακατάλληλο τον υπουργό Ναυτιλίας για επιτόπια αυτοψία στον Σαρωνικό λόγω του προβλήματος όρασης που έχει, επανέλαβε τα όσα είχε πει, χωρίς να αλλάξει στο παραμικρό στάση:

    «Θεωρούν δυστυχία την αριστεία. Θεωρούν ότι πρέπει να στείλουν έναν υπουργό που δεν βλέπει να κάνει αυτοψία. Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει; Δεν δέχομαι να αμφισβητούν την ευαισθησία μου. Θεωρώ άστοχες τις επικρίσεις που δέχθηκα. Πρέπει να έχουν ορισμένα προσόντα αυτοί που αναλαμβάνουν υπουργικά καθήκοντα. Δεν μπορεί να τα αναλαμβάνει κάποιος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου ή δεν μπορεί να ασκήσει επιτυχώς τα καθήκοντά του. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούμε όλοι μας να τα κάνουμε. Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή, αυτό ήθελα να τονίσω», είπε χαρακτηριστικά.

    Μετά από αυτά, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει πως «αναμένει την άμεση αντίδραση της Φώφης Γεννηματά πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί».

    Συγκεκριμένα αναφέρει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

    «Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησα να μην αναφερθώ στις δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου λαμβάνοντας τες ως ένα λάθος της στιγμής. Παρατηρώντας όμως πως οι απαράδεκτες πολιτικά και κοινωνικά δηλώσεις του συνεχίζονται, αναμένω την άμεση αντίδραση της κυρίας Φώφης Γεννηματά πιστεύοντας πως τέτοιου είδους και ήθους πεποιθήσεις δεν αντιπροσωπεύουν τον χώρο που εκπροσωπεί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Έναν μήνα μετά την τραγωδία, η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσεις στα προβλήματα των κατοίκων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Κύρτσος – Κωνσταντίνος Μίχαλος: «Μαλλιοτράβηγμα» στο Twitter για τον ανασχηματισμό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Μ. Σπυράκη: Θα ανοίξουμε τη συζήτηση για λελογισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού



    ΣΧΟΛΙΑ