• Πολιτική

    Φ. Γεννηματά: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη ψήφος

    Φώφη Γεννηματά


    Τους πολίτες να «συναντηθούν» με το Κίνημα Αλλαγής στις κάλπες τις 7ης Ιουλίου κάλεσε, από τα Χανιά, όπου βρέθηκε σήμερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

    «Βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο σχεδιασμός τους για λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, ξεκίνησε από το 1989 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησής της από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τους πρόδωσε όμως ο κ. Γιούγκερ, που είπε όλη την αλήθεια. Τώρα τσακώνονται για το ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Τους πρόδωσε η επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπους που την έκρυβαν όλα αυτά τα χρόνια. Αρκετά και με τους δύο. Τώρα ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής. Την πατριωτική δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας, το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην ανεξέλεγκτη κυριαρχία της Δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος. Ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου», υπογράμμισε.

    Η κ. Γεννηματά περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες. Συνοδευόταν από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Λίτσα Κουρουπάκη, Κώστα Μουντάκη, Αντωνία Μιχελάκη, Νίκο Ντερμανάκη και Γιώργο Πουλιδάκη, από τον συντονιστή του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για την περιοχή, Απόστολο Βουλγαράκη, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.



    ΣΧΟΛΙΑ