Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Οικονόμου: Ανυπόστατοι και ψευδείς οι ισχυρισμοί Ερντογάν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

«Τελείως ανυπόστατους και ψευδείς», αποκάλεσε τους ισχυρισμούς Ερντογάν για τη στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης.

«Η Τουρκία έχει τεράστιες ευθύνες για την εργαλειοποίηση του προσφυγικού», είπε, σημειώνοντας ότι «έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι η χώρα μας είναι κράτος δικαίου και πάντα συνδράμει στην διάσωση ζωών».

Πρόσθεσε εμφατικά ότι «η προπαγάνδα και οι ψευδείς ισχυρισμοί δεν θα κρύψουν την επιδίωξη της Τουρκίας να εργαλειοποιήσει το προσφυγικό».

Νωρίτερα, ο Τούρκος Πρόεδρος προχώρησε σε νέες ακραίες τοποθετήσεις με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον της Ελλάδας.

Επαναφέροντας στο προσκήνιο τους ισχυρισμούς περί επαναπροωθήσεων καθώς και τις τουρκικές αιτιάσεις εναντίον της Ελλάδας, ότι ευθύνεται για τον θάνατο 12 μεταναστών στον Έβρο, ο κ. Ερντογάν σημείωσε: «Το να αφήσουν και να παρακολουθούν τον θάνατο 12 ανθρώπων δεν είναι κάτι που μπορεί να χωνέψει κάποιος. Όμως δεν ζούμε αυτή την στάση της Ελλάδας την οποία την έχουμε συνηθίσει. Υπήρξαν μέχρι σήμερα, τόσοι άνθρωποι που τους τρύπησαν τα φουσκωτά και οδηγήθηκαν στον θάνατο».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για Σαρτζετάκη: Θλίψη για την απώλεια ενός ακέραιου δικαστή

Βορίδης: Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για εκλογές, αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνουν κιόλας